Η Σχολή
Υπηρεσίες
Εξοπλισμός
Online Test
Πληροφορίες
Υλικό
Επικοινωνία

ΚΤΕΟ

Τα αυτοκίνητα προσκομίζονται για έλεγχο σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόσκλησης της αρμόδιας υπηρεσίας Κ.Τ.Ε.Ο. ή της Δ/νσης Τ.Ε.Ο. για το Ν. Αττικής ή σύμφωνα με την ημερομηνία έκδοσης της πρώτης άδειας κυκλοφορίας για καινούρια οχήματα ή σύμφωνα με την ημερομηνία επομένου ελέγχου που αναγράφεται στο Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου.

Ο πρώτος έλεγχος για τα καινούργια Ε.Ι.Χ. (επιβατικά ιδιωτικής χρήσης) και Φορτηγά με μ. β. έως 3500 kg. γίνετε σε 4 χρόνια (-3 +1 εβδομάδα) μετά την έκδοση της πρώτης άδειας κυκλοφορίας. Οι επόμενοι έλεγχοι, των οχημάτων αυτών, είναι κάθε 2 χρόνια (-3 +1 εβδομάδα).

Ο πρώτος έλεγχος για τα καινούργια Ε.Δ.Χ. (Ταξί), Λεωφορεία, Ασθενοφόρα και Φορτηγά με μικτό βάρος μεγαλύτερο των 3500 kg. σε 1 έτος (-3 +1 εβδομάδα) μετά την έκδοση της πρώτης άδειας κυκλοφορίας. Οι επόμενοι έλεγχοι για τα οχήματα αυτά, είναι κάθε 1 χρόνο (-3 +1 εβδομάδα).

Ο πρώτος έλεγχος για τα εκπαιδευτικά οχήματα, όταν ζητηθεί ο χαρακτηρισμός τους, οι επόμενοι έλεγχοι είναι κάθε 1 χρόνο (-3 +1 εβδομάδα).

Απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύουν το όχημα κατά τον τεχνικό έλεγχο στα Κ.Τ.Ε.Ο. είναι: η άδεια κυκλοφορίας, το Δ.Τ.Ε. από προηγούμενο έλεγχο αν υπήρξε, κάρτα ελέγχου καυσαερίων, πιστοποιητικό Ο.Α.Ε.Ε. για τα Δ.Χ. οχήματα, βεβαίωση περιορισμού ταχύτητας για Φορτηγά >12000 kg. και Λεωφορεία >10000 kg. επίσης η αστυνομική ταυτότητα του οδηγού που προσκομίζει το όχημα.

Προγραμματισμός ελέγχου οχημάτων στο τηλ. 1525

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος του τεχνικού ελεγχου οχημάτων και τα δημόσια πιστοποιημένα και σε λειτουργία κτεο, επισκεφθείτε τον ιστότοπο: http://www.yme.gov.gr/?tid=361#11

Κάντε μας Like στο Facebook!